top of page

Algemene Voorwaarden

 

Garantstelling, Betaalvoorwaarden & Annuleringsvoorwaarden individuele boekingen

Wanneer u een reservering maakt sturen we aen e-mail met een betaallink om de betaling direct aan ons te voldoen. Pas als de betaling voldaan is, is de reservering definitief.

Bij het uitblijven van een betling sturen wij een herinnering om de betling te voldoen. Na het verstrijken van de uiterste betaaldatum annuleren wij vanzelf de reservering.

Bij het uitchecken dient u het resterende bedrag van alle extra's (almuerzo, cena, bebida) te betalen. Deze betling kan contant, met een creditcard (visa o mastercard) o via bankoverschrijving worden gedaan.

 

Weten dat het onverwachte kan gebeuren waardoor u uw reisplannen moet annuleren:

  1. En het geval van annulering van 45 tot 30 dagen voor de aanvangsdatum is de klant verplicht 35% van de reserveringswaarde te betalen aan het hotelbedrijf.

  2. In het geval van annulering van 29 tot 15 dagen voor de aanvangsdatum is de klant verplicht 60% van de reserveringswaarde te betalen aan het hotelbedrijf.

  3. En het geval van annulering van 14 tot 8 dagen voor de aanvangsdatum is de klant verplicht 85% van de reserveringswaarde te betalen aan het hotelbedrijf.

  4. In het geval van "no show" of annulering van 7 dagen of minder voor de aanvangsdatum is de klant verplicht 100% van de reserveringswaarde te betalen aan het hotelbedrijf.

 

Indien Hacienda el Tarajal genoodzaakt is om uw reis te annuleren vanwege een inreisverbod door COVID-restricties (Code rood reisadvies) ontvangt u reeds gedane betlingen van uw reservering terug, of u kunt uw reis omboeken naar een andere datum.

 

Garantstelling, Betaalvoorwaarden & annuleringsvoorwaarden privéverhuur Hacienda

Hacienda El Tarajal es ideal para una familia grande, para que se reizende gezinnen y vrienden. De luxe van een stijlvolle villa maar met alle catering en schoonmaakservices.

Privé huur es mogelijk vanaf 8 tot maximaal 10 personen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de tarieven.

  1. Vragen een aanbetaling van 10% ter bevestiging van de reservering. Deze betling wordt niet gerestitueerd en wordt gebruikt ter garantie van uw boeking.

  2. De overige 90% dient u uiterlijk 60 dagen voor aankomst te voldoen. Na het ontvangen van de ondertekende offerte sturen wij u een pro forma factuur.

Bij aankomst wordt een creditcard gevraagd ter garantie. Bij het uitchecken dient u het resterende bedrag van alle extra's (almuerzo, cena, bebida) te betalen. Deze betling kan contant, met een creditcard (visa o mastercard) o via bankoverschrijving worden gedaan.

  

verzoeken especial

Als u een special verzoek heeft, zoals dieetwensen, extra bedden of kamervoorkeur, dient u dit tijdens het boeken aan ons door te geven. Alhoewel onze uiterste best doen om aan alle wensen te voldoen kunnen dat niet altijd garanderen.

 

In- en uitchecktijden

De kamer es klaar vanaf 15.00 uur. Mocht u eerder Arrivalren, dan bewaren wij uw bagage graag tot het moment dat uw kamer beschikbaar is. El servicio estándar de verificación de precios es de 11:00 a 14:00 hrs. Een eventuele latere check out is alleen mogelijk bij beschikbaarheid en dus afhankelijk van andere reserveringen op de aangegeven dag.

 

Kinderen  

Hacienda El Tarajal se encuentra en una ubicación privilegiada entre todos los miembros. Normaal gesproken accepteren wij geen kinderen onder de 10 jaar, tenzij het huis privé of in uitzonderlijke gevallen wordt geboekt. Neem contact me ons op als u jongere kinderen heeft (onder de 10 jaar) en u een verblijf wil boeken.

 

Rookbeleid

  Hacienda El Tarajal es 100% rookvrij. Dit betekent dat het niet meer is toegestaan om in onze hotelkamers, publieke ruimtes, restaurant, bar en bij ons zwembad te roken.

 

Confidencialidad de privacidad

Hacienda El Tarajal le ofrece la oportunidad de acceder a la palanca de cambios en línea para reservar anillos y noodzakelijk, es decir, a las personas que lo deseen. Deze gegevens zullen, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) EU-2016/679 de 27 de abril de 2016, automatisch worden verwerkt en opgeslagen in bestanden met het enige doel u de aangeboden diensten te kunnen verlenen.

 

Gebruik van persoonlijke gegevens

Hacienda El Tarajal informaert u dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en alleen intern en alleen voor de eerder vermelde doeleinden zullen worden gebruikt. In geen geval worden uw gegevens aan derden beschikbaar gesteld, tenzij u ons daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft, of in die gevallen waarvoor een wettelijke verplichting bestaat.

 

Toepasselijk recht  

Alle zaken met betrekking tot uw boeking zijn onderworpen aan de Spaanse wegeving. Door te boeken stemt u hiermee in.

 

Verantwoordelijkheden  

Deelnemen aan activiteiten tijdens uw verblijf in Hacienda El Tarajal, zoals wandelen, mountainbiken of zwemmen is voor eigen risico. Hacienda El Tarajal kan geen veranwoordelijkheid aanvaarden voor acties van derden.

 

Gedragsregels

Door het plaatsen van uw reservering stemt u in met de algemene voorwaarden en de huisregels van Hacienda El Tarajal. Hacienda El Tarajal houdt zich het recht voor om uw verblijf - of dat van een lid van uw gezelschap - te beëindigen als zij van mening zijn dat bepaald gedrag schadelijk is voor de veiligheid of het welzijn van het personeel van Hacienda El Tarajal en/of andere gaste Er wordt geen restitutie verleend en Hacienda El Tarajal is op geen enkele manier verplicht compensatie te betalen of kosten of te dekken die hieruit voortvloeien. Hacienda El Tarajal behoudt zich het recht voor om kosten in rekening te brengen voor eventuele grote en opzettelijke schade die door een gast veroorzaakt wordt aan of accommodatie. Met grote schade bedoelen we elke schade die redelijkerwijs kan worden beschouwd als groter dan die veroorzaakt door "dagelijks gebruik en achteruitgang".

 

Persoonlijke eigendommen  

Wij raden u aan om waardevolle spullen op te bergen in de daarvoor bestemde kluis. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal van zaken die niet in deze kluis zijn opgeborgen.

 

Aansprakelijkheid

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in deze Boekingsvoorwaarden, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden indien de uitvoering van onze contractuele verplichtingen wordt verhinderd of beïnvloed als gevolg van "overmacht". Met "overmacht" bedoelen we elke gebeurtenis die we, zelfs met de nodige zorgvuldigheid, niet konden voorzien of vermijden. Dergelijke gebeurtenissen kunnen rellen, burgeroorlog, geschillen, nucleaire- of natuurrampen, epidemieën, buitengewoon ongunstige weersomstandigheden, brand en alle soortgelijke gebeurtenissen zijn. Hacienda El Tarajal está disponible para reservar y anular la información de la reserva de datos para el hotel niet mogelijk. Recomendamos ren u dringend om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

bottom of page